Filmzaal officieel geopend met feestmaand en loterij

We kunnen het van de daken schreeuwen: de vernieuwde filmzaal is klaar voor gebruik! Deze zomer is er hard gewerkt. Behalve nieuwe bioscoopstoelen is er een nieuwe vloer, zijn de muren opnieuw geverfd en zijn er nieuwe wandpanelen. Kortom een complete metamorfose, dankzij de donateurs en onze klusvrijwilligers. Kom je snel kijken?

Vanaf woensdag 3 september kun je weer dagelijks terecht in deze prachtige filmzaal. Om dit feestelijke feit te vieren hebben we voor alle bezoekers een feestmaand met heel veel acties! Een maand lang kun je iedere week van een leuke actie genieten. We zetten ze even voor je op een rijtje:

SEPTEMBER FEESTMAAND

  • 4 t/m 11 september – Voorafgaand aan de film bieden we in de foyer lekkere bonbons. Lekker toch, bij je kopje koffie of thee!
  • 12 t/m 18 september – Neem een gratis introducee mee*. Er samen op uit is altijd gezellig, kom met een vriend, kennis, familielid en laat iemand kennismaken met Parkvilla. Het gratis ticket is alleen te bestellen in combinatie met het betaalde ticket. Bij het bestellen van je tickets, kies je bij aantal tickets 2. We zien jullie graag!
    *Alleen geldig bij reguliere filmvoorstellingen. De actie geldt niet bij de buitenbios (14 sep) en het Italië evenement (15 sep).
  • 19 t/m 25 september – Na afloop van de film bij het eerste drankje = 2e drankje gratis.*
    *Met uitzondering van de dinsdag- en donderdagmiddag matinee.
  • 26 sep t/m 2 okt – Verloting van vrijkaartjes voor de film. Iedere dag verloten we één vrijkaartje onder filmhuisbezoekers.

LOTERIJ ONDER DONATEURS
Voor onze donateurs doen we graag iets terug. Iedereen die een bedrag heeft gedoneerd doet namelijk automatisch mee met de loterij. In de week van 9 september verloten we allemaal leuke prijzen. Prijswinnaars brengen we persoonlijk op de hoogte. We berichten hierover ook op onze website en de socials.

Nieuwsgierig naar onze nieuwe filmzaal? Bekijk hier het leuke filmpje van Studio Alphen!