Derde editie kinderfestival Konijn aan de Rijn komt eraan

Op zondag 14 juli organiseert Parkvilla voor de derde keer het succesvolle culturele event Konijn aan de Rijn. De zomervakantie kan niet mooier beginnen.  Het festival is gratis en er is van alles te beleven: theatervoorstellingen, creatieve workshops, een hoorspel, leuke kinderfilms en schminken. En niet te vergeten: lekker eten.

‘We kregen al veel vragen of Konijn dit jaar weer doorging en hebben alles op alles gezet om wederom een mooi programma neer te zetten’, aldus Agnes van den Ham van Parkvilla. ‘We laten met dit festival zien dat Parkvilla het hele jaar een bruisende plek is voor kinderen, met theatervoorstellingen, films én creatieve cursussen.’

Qua theatervoorstellingen wordt er gestart met De Vliegende Koffer, een vrolijke en humoristische poppenkastvoorstelling genaamd Wortel. Molletje Bim door Koekla is een avontuurlijke en muzikale voorstelling over vriendschap en moed. Verder bezoekt de robot Tetra-Tinus het festival. Na het maken van een mooie kleurplaat zie je hoe de robot het uiterlijk aanneemt dat je net hebt verzonnen. Een kleurplaat wordt met videomapping precies op Tetra-Tinus geprojecteerd. Zo kan jong en oud met Tetra-Tinus een bijzonder kunstwerk maken. Tijdens het hoorspel Wie zijn de konijnenvriendjes wordt er gezongen, veel bewogen en met instrumentjes gespeeld.

Het festival duurt van 10.00 tot 15.00 uur. Klik hier voor meer info.