blur: Live at Wembley Stadium

blur: Live At Wembley Stadium is een cinematische concertfilm van twee uur, opgenomen tijdens de show van afgelopen zomer met 150.000 fans.


De iconische Britse band Blur brengt niet alleen een nieuwe documentaire uit over hun fantastische carrière, maar ook een bijbehorende concertfilm.  


De documentaire blur: To The End volgt de band in het jaar dat ze hun verrassende terugkeer maakten met het album 'The Ballad of Darren'. De film portretteert de vrienden, bandleden, sommigen zouden zelfs zeggen soulmates, terwijl ze tien nieuwe nummers opnemen, met als hoogtepunt hun uitverkochte shows in Wembley Stadium (bij ons te zien op 12 en 20 september).


De concertfilm zal vervolgens een van die shows in Wembley laten zien. Met blur: Live At Wembley Stadium, krijg je de kans om het concert van zomer 2023 te (her)beleven.

Beide films zijn geregisseerd door Toby L en geproduceerd door Josh Connolly, via productiehuis Up The Game, die eerder al samenwerkten aan Liam Gallagher: Knebworth Olivia Rodrigo: SOUR Prom, Foals: Rip Up the Road, Tonight With Arlo Parks, Bastille - ReOrchestrated en nog veel meer titels voor een brede range aan artiesten.